Voor thuis

"waar onze klanten blij van werden"

Haardmeubel HoutzaagmolenHaardmeubel Houtzaagmolen

Een maatwerk wandmeubel met een ge├»ntegreerde open haard. De schoorsteen is uitgevoerd in hetzelfde materiaal om eenheid en rust in het ontwerp te brengen. Alle AV-aansluitingen zijn weggewerkt in de kast, zodat er geen snoeren zijn die het beeld verstoren. Zwevend gemonteerd. Strak en modern uitgevoerd. Een aquarium in een maatwerk wandmeubel. Vraagt een constructie die zorgt dat de laden en deuren van de kast niet gaan aanlopen onder druk van het gewicht. 

Maatwerk deuren van massief eiken. Omdat de opdrachtgever precies die kleur en kwaliteit zocht. Badkamermeubels die zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Of een cv-ombouw die extra zitruimte biedt. Samen met onze klanten ontworpen, maatwerk gebouwd en gemonteerd. Wilt u meer voorbeelden zien? Of heeft u een idee voor een maatwerkmeubel en benieuwd wat het zou kosten om dat te realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

Kom langs voor een kop koffie!

Robin van Hoof Interieurbouw
Groot Mijdrechtstraat 5
3641 RV Mijdrecht
(0297) 79 79 32
06 403 080 43
info@robinvanhoof.nl

[unex_ce_button id="content_ahr3gdoj9,column_content_dfye0unk0" button_text_color="#ffffff" button_font="regular" button_font_size="14px" button_width="auto" button_alignment="left" button_text_spacing="0px" button_bg_color="transparant" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="2px" button_border_color="#ffffff" button_border_radius="3px" button_text_hover_color="#141414" button_text_spacing_hover="0px" button_bg_hover_color="#ffffff" button_border_hover_color="#ffffff" button_link="info@robinvanhoof.nl" button_link_type="email" button_link_target="_blank" has_container="" in_column="1"]MAIL[/ce_button]